Poista Kaspersky Safe Kidsin asennus

Kaspersky Safe Kids on suojattu lapsen tekemältä sovelluksen poistamiselta. Kun poistat Kaspersky Safe Kidsin, sinun on syötettävä ylläpitäjän tilin salasana ja My Kaspersky -tilisi salasana. Älä anna näitä salasanoja lapsillesi. Varmista, että nämä salasanat ovat niin vahvoja, etteivät lapsesi voi arvata niitä. Jos lapsesi arvaavat nämä salasanat, he voivat poistaa Kaspersky Safe Kidsin koneelta salaa.

Sovellus ilmoittaa sinulle kaikista yrityksistä poistaa Kaspersky Safe Kids.

Poista Kaspersky Safe Kids tietokoneelta